apple tv
Apple er endelig klare til å kaste ut sine gamle underholdningstjenester fra Apple TV og skal konsolidere TV-appen med eget innhold og innhold fra tredjeparter med et oppgradert kategori-grensesnitt.

Annonse


Skal endre alt

Apple TV har fungert på samme måte lenge.

Film- og TV-appen forsvinner

Grensesnittet har vært uendret i mange år, ditto for Apple TV-appen som samler selskapets eget innhold og delvis knytter til seg tredjeparts-tjenester. Men nå skal de være klare, allerede i desember, å total-endre måten strømme-boksen fungerer på i følg Mark Gurman fra Bloomberg.

Ifølge Apple-journalisten forsvinner de iTunes-baserte filmer- og TV-appene fra grensesnittet. I tillegg forsvinner alt video-innhold fra iTunes-appen på iPhone og iPad. Dette gir mening da TV-appen allerede tilbyr kjøp og film-leie. Det er på tide at iTunes forsvinner også her – det er lenge siden appen var viktig for iPhone eller andre enheter.

Nytt grensesnitt samler alt

I stedet vil den nye TV-appen legge til et grensesnitt på venstre side som vil liste opp innholds-kategorier. Som nevnt vil også partner-tjenester også dukke opp her, inkludert selskapets eget TV+-innhold, leid og kjøpt innhold, direkte-sport og støttede tredjeparts-tjenester som Amazon Prime, Paramount+ og Starz.

Før Apple, en gang i desember, endrer på dette med en tvOS-oppdatering, skal de førstkommende mandag lansere MacBook Pro og kanskje iMac med M3-brikker.

Annonse