Annonse


Ingen er kjappere

SanDisk har avslørt det kjappeste 1,5 TB microSD UHS-I-kortet noen sinne.

Mye lagringsplass

Slike lagringskort er langt unna NVMe-hastigheter, men med overførings-hastigheter opp til 150 MB/s når man bruker det med “SanDisk MobileMate USB 3.0 microSD”-kortleser, optimaliseres hastigheten. Er det rekord for slike kort? Nei, produsenter har klart opp til 200 MB/s, men med mindre kort enn 1,5 TB som jo er en god del lagringsplass. Prisen er 149,99 dollar, noe som er om lag 1660 kroner. Vi sier ifra om vi finner norsk pris.

“Utvid lagringsplassen på et blunk for vertsenheter som støtter UHS-I microSD-kort, for eksempel Android-smarttelefoner og -nettbrett, Chromebooks og bærbare Windows-maskiner,” melder WD om det nye SanDisk-produktet.

Dette kortet er mye kjappere

SanDisk har også introdusert et minnekort, “SanDisk PRO-CINEMA CFexpress Type B card”, som man jo fort skjønner av navnet ikke er for forbrukere. Dette er et langt kjappere kort i Type B-standarden, men “kun” med 320 GB lagringsplass: har leverer SanDisk opp til 1400 MB/s lese-hastigheter. Hastigheten må til for å ta opp 8K-video i filmkvalitet.

Annonse


Pris: 399,99 dollar, 4430 kroner.

Utendørs-kort

Nesten sist ut er “The Outdoors”-serien med SD- og microSD-kort fra henholdsvis 16,99 dollar for 64GB 4K SD-kort og 11,99 dollar for 32GB 4K microSD.

“Bygget for å vare: Kan tåle ekstreme temperaturer fra -25 °C til 85 °C og nedsenking i 1 meter ferskvann eller saltvann i opptil 72 timer, SanDisk Outdoors 4K SD UHS-I-kort tåler også en relativ fuktighet på 95 prosent under bruk.”

Annonse