macbook air 15
Apple girer opp til lansering av MacBooks med M3-brikker i første kvartal og i løpet av våren og sommeren. Det har ikke lekket noe annet enn at det er snakk om oppgradert innmat.

Annonse


Det kommer fire nye

Mark Gurman avslører Apple skal lansere fire nye MacBooks i 2024.

MacBook Pro

Det har vært et stille år for MacBooks og iPader i 2023, men neste år kan det løsne for begge segmenter, spesielt iPad Pro som trolig får et nytt design. Ifølge Gurman har MacBook Pro 14 og 16-modellene nådd DVT-stadiet, altså “Design Validation Testing.” Med andre ord: de nærmer seg masse-produksjon.

Det nye med maskinene er M3 Pro og M3 Max-brikke. Det er ikke ryktet design-endringer eller nye funksjoner. Lanseringen ventes tidlig på året/før våren.

MacBook Air

Dette er ikke de eneste maskinene som skal lanseres neste år. Ifølge Gurman kommer det også nye MacBook Air 13 og 15-tommer maskiner, og også disse er i EVT-stadiet, og derfor også klare om ikke så lenge, men ikke første kvartal. I stedet mener Gurman disse kommer i løpet våren eller sommeren 2024. De nye Air-maskinene utstyres med M3-brikken som vi ikke vet noe om enda.

Når det kommer til iPads er det forvirring rundt de nye modellene. Ifølge Gurman kommer det ingen nye denne måneden som tidligere ryktet – i stedet skal Apple kun lansere Apple Pencil 3 ifølge Mac Otakara. Forrige uke var det ryktet en ny iPad mini 7 uten, eller med redusert, “jelly scrolling.”

Annonse