google pixel 8a
Pixel 8a får et design veldig likt de nye toppmodellene og Tensor G3, om enn noe tregere. Bilde: OnLeaks/Smartprix

Annonse


Denne har ikke Google snakket om enda

Pixel 8a, Googles kommende billig-mobil, ser ut som den kan bli en hit med sitt flotte, runde og fargerike design som ikke ser billig ut.

Billigere 6,1″ på vei

Selskapet vakte ikke så mye oppsikt med Pixel 8-seriens design og maskinvare, men det gjorde de med et utall nye AI-funksjoner, inkludert kamera-funksjoner de bør låse opp til Pixel 7 Pro og hele syv år med programvare-oppdateringer. Nye Pixel 8a som Google enda ikke har snakket om, blir litt mindre, inkludert tynnere og smalere enn Pixel 7a med målene 152,1 x 72,6 x 8,9mm mot 152,4 x 72,9 x 9,0mm.

Samme brikke, men klokket ned

Som påpekt av lekkerne hos Smartprix.com er det også interessant, og fint ikke minst, å observere at Google har oppdatert designet på billig-modellen for å matche de dyrere toppmodellene. Det betyr kroppen er mer avrundet og med 2,5D-frontglass. Pixel 8a får 8 GB RAM og selvsagt også Android 14.

Den er til og med testet i GeekBench og får 1218 og 3175 poeng mot Pixel 8 Pro 1760 og 4442 flerkjernepoeng.

Mobilen ble faktisk lekket allerede i september Abhishek Yadav som samtidig mener å vite at den får Tensor G3-brikken som Pixel 8 og Pixel 8 Pro. Vi er spente på om 8a får de fleste kamera-funksjonene som de dyrere modellene. Pixel 7a ble lansert i mai i år.

Annonse