elon musk spiller diablo iv
Elon Musk er tett knyttet til utviklingen av X og tester nye funksjoner, som her når han spiller Diablo IV på direkten.

Annonse


Se hvem som gamer på X

Elon Musk tullet ikke da han sa at X skal være plattformen for alt.

Oppdatert, 06:01:

For å strømme til X må man bruke strømme-programvaren Obs og “X Media Studio” og betale for Premium. I forbindelse med utvidelsen av plattformen, er Musk også interessert i direkte-shopping, blant annet med et nytt partnerskap med Paris Hilton som skal produsere fire videoer i år med “live-shopping funksjoner.”

Musk spiller Diablo på direkten

Fordi det, som i utgangspunktet er et sosialt nettverk, allerede har muligheter for video og direkte-videoer, gir det mening at gaming blir endel av det hele – ikke minst fordi Elon Musk i alle år har vært en ivrig spiller selv. I går og i dag morges norsk tid startet Musk opp en sesjon Diablo IV (sjefen har tidligere skrytt av Blizzard-spillet, og som. mange andre var han ikke super-fan av nummer tre) for først et par tusen følgere og noen sekunder senere for 8000 seere før spillet begynte og hakke og han avsluttet runden. Deretter startet han en ny en som varte lenger og som i skrivende stund har over 26 000 seere.

Musk har vært veldig “hands on” sammen med utviklerne for å forbedre X etter at han først kastet brorparten av teamet under den forrige ledelses-strukturen. Blant annet har X fått langt bedre videokvalitet ved strømming, noe som uten tvil er viktig når man strømmer spill. Er en Twitch- og YouTube Gaming-utfordrer på vei, eller vil dette forbli en hobby?

Annonse