doom
Bethesda sine spill-planer og de ferske Xbox-lekkasjene tegner nå et helhetlig bilde av spill-lanseringer og kommende konsoller.

Annonse


Store spill-lekkasjer

Ulykken tar ikke slutt for Microsoft og nå også Bethesda.

Plutselig kom det en haug lekkasjer

For på morgenen i dag ble de nye Xbox-konsollene lekket – dette er ikke “Pro”-utgaver, men de er mer energieffektive og har WiFi 6e og mer lagringsplass. Deretter lakk hele Microsofts stor-plan for å prøve å knuse Sony Playstation.

I bildene er det avslørt teknologi-nøkkelområdene Microsoft fokuserer på med den helt nye Xbox-generasjonen som lanseres i 2028 – innen den tid, men etter 2024-lanseringene, forventer vi også en ny “Xbox Series X Pro.”

Også var det spillene da, som nå også er lekket, mer spesifikt Bethesda sine store spill-planer for 2024 (kanskje) i form av et dokument datert sommeren 2020 og lekket i løpet av natten.

Annonse


Samtlige spill kommer neppe i 2024, men vi tviler på de kanselleres

Vi finner nok en gang bekreftelse på at The Elder Scrolls 6 (som vi allerede har spekulert i at ikke kommer før i nettopp 2028) er på vei, allerede bekreftede Indiana Jones (avslørt i januar 2021 og som neppe kommer til Playstation) som utvikles av Machine Games (Wolfenstein).

I tillegg er det spill vi ikke har hørt om som et helt nytt Doom-spill døpt “Doom Year Zero” med tilhørende DLC som kommer samme år, en oppfølger til Ghostwire:Tokyo, ny-versjoner av The Elder Scrolls: Oblivion og Fallout 3 samt to ikke-avslørte prosjekter med navnene “Project Kestrel” og Project Platinum. I tillegg er det på vei et ikke-avslørt spill som er merkevare-lisensiert.

Det er tvilsomt at samtlige spill lanseres neste år. Det er også mulig at en eller flere av dem er kansellert eller kommer en gang etter 2024. Sistnevnte tviler vi mest på da samtlige lanseringer høres ut som logiske lanseringer av allerede godt etablerte merkevarer. Ikke minst vil ny-versjoner av Oblivion og Fallout 3 være smart for å blidgjøre fansen før oppfølgeren til Skyrim kommer som jo kan være minst fem år unna.

Annonse


Annonse


Annonse