EarPods
Apples billige EarPods USB C, som fulgte med iPhones til 2020, støtter faktisk tapsfri lyd.

Annonse


Tapsfri Apple-lyd til 249 kroner

Apple lanserte ikke bare sine dyreste propper, AirPods Pro 2 (2990 kroner) med USB C og Vision Pro tapsfri lyd, denne uken.

Tapsfri lyd for 249 kroner

Heldigvis er ikke nye EarPods like bisarre som at det kun er de nye AirPods Pro 2 med USB C-etui som støtter tapsfri lyd koblet mot Vision Pro – dette er mer hyggelig. For faktisk så støtter EarPods (USB-C) med kabel og som kun koster 249 kroner, altså helt på andre enden av skalaen for Apples beste trådløse, også tapsfri lyd.

Slik oppsummerer Apple de nye pluggene:

  • Dypere og fyldigere bass
  • Mer svette- og vannbestandig
  • Styr avspilling av musikk og video
  • Svar på og avslutt samtaler

Det er MacOtakara som har testet de billigste proppene og funnet at de støtter 16bit/44.1kHz så vel som 24bit/48kHz-oppløsning i Apple Music. Dette takket være en oppdatert DAC med 48kHz-støtte. MacOtakara bekreftet dette ved å plugge dem i en MacBook Air M1 og ved deretter å undersøke Audio MIDI-innstillingene.

Nye Beats Studio Pro (4890 kroner) støtter også tapsfri lytting med USB C, men det gjør ikke dyrere AirPods Max (6490 kroner) med Lightning. Det er derfor duket for AirPods Max 2 med USB C og den nyste lydbrikken for automatisk skifte mellom omverden- og ANC-modus.

Annonse


Annonse


Annonse