AirPods Pro 2 usb c
Vi trodde kun Apple hadde oppgradert med USB C-lading, men også proppene er forbedret med støtte for tapsfri lyd når de er tilkoblet Apples AR-hodesett Vision Pro som lanseres i USA i første kvartal neste år.

Annonse


“Det Apple har gjort er bisart”

Apple-kjenner Mark Gurman skjønner ikke hva Apple driver med relatert til AirPods Pro 2.

Har du AirPods Pro 2 uten USB C får du ikke tapsfri lyd mot Vision Pro

Selskapet annonserte nemlig AirPods Pro 2 med USB C-etui, men det de ikke snakket om er at de også har oppgradert pluggene i det stille. Apple-kjenner “Aaron” på X har nemlig oppdaget at det er nye produktnavn på begge proppene der høyre har navn A3048 og venstre propp er døpt A3047. Etuiet? Det har produktnavn A2968.

Så hva er det som er så kontroversielt og som Mark Gurman mener er urimelig av Apple å gjøre? Jo, det er nemlig kun de som selges med USB C-ladeetui som har støtte for tapsfri lyd – slik lyder Apples pressemelding:

“AirPods Pro (2. gen.) med MagSafe-ladeetui (USB-C) har støtte for Lossless-lydkvalitet med ekstremt lite forsinkelse, som leverer den ultimate, helt trådløse opplevelsen med Apple Vision Pro. Sammen med en banebrytende, trådløs lydprotokoll gir H2-chipen i de nyeste AirPods Pro og Apple Vision Pro avansert 20-bits, 48 kHz Lossless-lydkvalitet – med ekstremt redusert forsinkelse.”

Er du sikker du vet dette?

Så om man nettopp handlet AirPods Pro 2 er ikke de kompatibel med Vision Pro, som Apple selv understreker: “Lossless-lydkvalitet er bare tilgjengelig ved tilkobling til Apple Vision Pro. Tilgjengelige funksjoner varierer fra område til område.”

Apple: “Med den nye USB-C-tilkoblingen blir ladingen enda mer fleksibel – blant annet kan brukerne lade AirPods direkte via iPhone 15.”

Annonse


Annonse


Annonse