Annonse


Slik er “CS2 Beta”

Forrige uke hadde vi gleden av å presentere CS2 betaen på vår Twitch kanal – vi gjør et nytt oppgjør med CS2 betaen i kveld også, men vi har med Esportal.no med på laget!

Ting er i beta over alt, men vi fikk da spilt noen runder. Så! Gikk du glipp av sendingen? Se den her:

For litt over to uker siden fikk både Lasse og meg tilgang til CS2 betaen – sammen med en haug med andre spillere, så forrige Tirsdag spilte vi betaen på vår Twitch kanal, og vi tenkte å gjøre det samme i kveld også! Det er kommet fire nye oppdateringer til CS2 siden den gang som fikser litt på “peakers advantage” problemet CS2 har hatt enn så lenge, de har redusert det skarpe lyset i starten av hver kamp, økt ytelsen på samtlige kart med mer!

Esportal er en tjeneste som brukes av mange skandinaver som spiller CS. De vil være med på CS2 nå som beta-testingen konstant øker i hyppighet. I kveld får ITavisen dessuten muligheten til å spille “Stargather” på CS2-serverne deres med de som vil være med, men man må må ha “Esportal Premium” for å være med å spille “Stargathers”.

De har også vanlige gathers og eget matchmaking system – og er i det store og hele et nettsamfunn for folk som liker CS – litt som Faceit og ESEA men mye nærmere hjembyen! De har også en discord server hvor det går an å finne folk å spille sammen med om man mangler en venn eller to.

Annonse


Legg merke til at man ikke trenger Prime eller Premium (betalt abonnementer) hos Esportal for å spille vanlige gathers og vanlig matchmaking, om man kun ønsker å spille på bedre servere enn det Valve kan tilby.

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.

(Sendingen inneholder reklame)