lenovo legion go
Det er kun dager til Lenovo lanserer Legion Go og et par AR-briller som lanseres i oktober. Alle bilder: WindowsReport

Annonse


Nå vet vi når den kommer og hva den vil koste

WindowsReport har igjen eksklusiv informasjon om Lenovo Legion Go som de først avslørte 17. august.

Vil trolig koste fra 10 000 kroner i Norge

Vi vet også litt mer om skjermen som måler hele 8,8 tommer og har 2560 x 1600-oppløsning. Maskinen vil kunne utstyres med opp til AMD Ryzen Z1 Extreme og kjører Windows 11 for maks spill-kompatibilitet samt vil lade kjapt med “Super Rapid Charge” (65W).

I tillegg finner vi 16 GB of 7500Mhz LPDDR5X RAM og 256 GB/512 GB/1TB-modeller. Skjermen er kjapp med 144Hz, men batteriet er på kun 49,2WHr. Det er kun marginalt bedre enn konkurrentene med svakere maskinvare, så batterilevetiden kan bli et problem.

For Legion Go ser ut som en Switch og en Steam Deck kombinert, med en stor skjerm og to uavhengige høyre- og venstre-kontrollere det ser ut som man kan veive rundt. Skjermen er stor på 8 tommer, og det er et berøringsområde på høyre side av konsollen, rett under den analoge tommel-padden.

ITavisen, 17. august 2023
Bilde: WindowsReport

Pris og lansering

Viktig er det også at lanseringen og prisen er avslørt: den kommer 1. september og er priset til 9300 kroner (omregnet fra euro.)

Men det er mer: et par AR-briller kalt “Lenovo Legion AR Glasses.” Disse vil fungere med alle typer USB C-enheter (Windows, Android, macOS), har 1080p per øye og micro OLED-panel-teknologi kombinert med 60Hz skjerm-oppdatering. Brillene lanseres i oktober og er priset til 5800 kroner, også omregnet fra euro.

Bilde: WindowsReport

Annonse