Samsung Odyssey Neo G9 57
Samsung Odyssey Neo G9 57 lanseres i USA i oktober for 2499 dollar.

Annonse


OPPDATERT: Kanskje billigere enn du tror

Samsung Odyssey Neo G9 57 er en helt utrolig skjerm som er den første i sitt slag per selskapet selv.

Oppdatert, 14:53:

“I Norge kan Odyssey Neo G9 57″ forhåndsbestilles fra og med dag, til en veiledende pris på 29 990 NOK. Den oppgraderte versjonen av Odyssey Ark 55″ blir tilgjengelig i oktober, til en veiledende pris på 31 990 NOK,” avslører Samsung i en fersk pressemelding.

Dette er oppdaterte Odyssey Ark 55:

“Odyssey Ark, verdens første 55-tommers gamingskjerm med 1000R-krumning, har fått en oppdatering. Med utgangspunkt i suksessen til den originale Odyssey Ark, har Samsung tatt den nye Arken til neste nivå basert på tilbakemeldinger fra gamere. I tillegg til den fantastiske bildekvaliteten, formfaktoren og gaming-ytelsen på profesjonelt nivå, kommer nye funksjoner designet for tilkobling, bekvemmelighet og ytelse til å tilfredsstille gamere som leter etter ultimat underholdning.

Annonse


Med en oppdateringsfrekvens på 165 Hz og responstid ned til 1 ms (GtG), får gamere fordeler som kan ta dem nærmere seieren, mens Cockpit Mode skaper helt nye perspektiver å utforske i vertikal retning.

Ytterligere funksjoner lagt til Odyssey Ark (G97NC) inkluderer den nye Samsung Multi View, som lar brukere se opptil fire kilder på skjermen samtidig. Dette tar funksjonalitet med delt skjerm til neste nivå, og gir gamere full kontroll og bekvemmelighet i én enkelt skjerm, selv når de bruker eksterne enheter. Én skjerm med flere innganger gir en funksjonell og ryddig pult, slik at gamere kan fokusere på spillet. I nye Multi View kan brukere se input fra tre HDMI-porter og DP1.4-tilkoblingen samtidig. Denne nye DP-inngangen kan også støtte strømming i 4K UHD, for underholdning av høy kvalitet.

The Ark er nå én enkeltkilde for alle dine databehov – ikke bare gaming. Den nye KVM-svitsjfunksjonen gjør Odyssey Ark til en kommandosentral som skaper en smidig multitasking-opplevelse på tvers av flere enheter, og brukere kan kontrollere alle enheter koblet til skjermen med én mus og ett tastatur.”

Samsung tar den helt ut, igjen

For det selskapet har gjort er å “sette sammen” to 32″-skjermer for å ende på hele 57″ og en oppløsning på 7680 x 2160 (“Dual UHD”) og med 1000R-kurve og 32:9-format. Skjerm-teknologien er av typen “Quantum Mini LED” og med støtte for HDR1000 noe som igjen garanterer opp til 1000 nit lysstyrke.

Et ergonomisk stativ, Core Lighting+ og CoreSync gjør at skjermen passer i ethvert miljø og matcher stemningen i spillet med omgivelseslys.

Samsung

Vi finner til og med 240Hz-oppdatering, 1 ms etterslep (grått-til-grått) og med støtte for AMD FreeSync Premium Pro. På plass er også HDMI 2.1 og en USB hub.

Odyssey Neo G9 57” lanseres i oktober for 2499 dollar, men kun hos Samsung.com og “utvalgte butikker i USA.” Vi tipper vi får vite mer om den nordiske lanseringen senere i år.

Annonse