usb c fargede kabler
Dette skal være USB C-kablene som følger med iPhone 15, men laderen må du selv ha.

Annonse


Snart blir disse kablene verdenskjente

Vi nærmer oss snart september, og hva betyr det? Hauger med Apple-lekkasjer før Apples avsløringer 12. eller 13. september.

A19 lanseres i 2025 i iPhone 17 Pro

Apple skal nemlig legge ved flettede USB C-kabler, men neppe lader, med hver iPhone 15-modell. Det skulle jo bare mangle med en kabel. Det som er litt interessant er at de er fargede, kanskje for å matche kundens mobil-fargevalg? Kablene har uansett lekket en rekke ganger fra flere kilder, men dette er første gang vi ser de fargede.

La oss hoppe til Apples brikkesett før vi spinner opp igjen et iPhone 15-rykte vi trodde var dødt. Denne er faktisk litt pikant, for det er snakk om referanser til Apples A19-brikkesett (det er A17 iPhone 15 Pro og Pro Max utstyres med – da ser det ut til at Apple ikke skifter til M-brikker til iPhone med det første, om så er et mål) til fremtidige iPhone-modeller.

I tillegg ble det i Apples kode oppdaget referanser til M5 (samt “M5 Pro,” “M5 Max” og “M5 Ultra”), altså brikkesettene til iPad Pro og MacBook. De nye M3-brikkene avsløres trolig i oktober der en av brikkene får 80 kjerner.

Annonse


“iPhone 15 Ultra”

Også var det iPhone Ultra-ryktet som vi nesten hadde glemt, men her er vi altså igjen, og det er AppleInsiders Andrew O’Hara som mener at iPhone 15 Pro Max kan komme til å hete “iPhone 15 Ultra.”

Det ventes jo at Apples kommende toppmodell blir helt spesiell, da det skal være den eneste med forbedret optisk zoom (10 x eller 6 x), noe som kommer til begge Pro-modeller først neste år. Fra før av er det ventet at årets Pro-modeller blir minst 600 kroner dyrere.

Annonse