the last of us flerspiller
Naughty Dog har allerede måtte utsette The Last of Us sitt flerspillermodus.

Annonse


Vil ikke røpe hvilke Playstation 5-spill som utsettes

I forbindelse med Sonys fremleggelse av siste kvartals-resultater kom det frem at Playstation og underholdning gjør det bra i et ellers noe seigt marked.

Det kan være snakk om minst tre spill

Men det er mer å finne av interessant informasjon, for nå viser det seg at Sony ser seg nødt til å utsette flere prioriterte spill til Playstation 5. Det irriterende er at vi ikke vet hvilke spill – det eneste selskapet nevner i rapporten om utsette spill er følgende (uthevingen er vår:)

“Driftsinntektene forventes å forbli uendret fra april-prognosen, hovedsakelig på grunn av virkningen av den ovennevnte økningen i salget av ikke-førstepartstitler og en forventet nedgang i kostnader. Dette skyldes hovedsakelig at vi motvirker svekkelsen til lønnsomheten av PlayStation 5-maskinvare grunnet endringer i kampanjer etter geografisk region og salgskanalmiks, samt virkningen av endringer i lanseringsdatoene for en del av førstepartstitlene.”

Vi håper Sony ønsker å avsløre hvilke spill det er snakk om, noe de vel uansett må for å tekkes investorene. Mulige titler som kanskje dato-påvirkes er The Last of Us flerspiller, Stellar Blade og ryktede Twisted Metal. Lanseringen av en eller samtlige av disse vil trolig skje innen mars neste år.

Annonse