jedi survivor
"Star Wars: Jedi Survivor" kommer til PS4 og Xbox One. Når? Det er ikke kjent enda.

Annonse


Helomvending

Flotte “Star Wars: Jedi Survivor” hadde ytelsesproblemer som 99 prosent av moderne AAA-spill, og vi forventet av den grunn at spillet neppe skulle lanseres til den forrige konsoll-generasjonen.

Flere oppdateringer på vei

Men nå har EA endret mening, og sier at de likevel skal lansere spillet på Xbox One og PS4 etter lanseringen på Playstation 5 og Xbox Series-konsollene sent i april. Når spillet er klart for forrige generasjon vites ikke, men EA-toppsjef Andrew Wilson uttalte nettopp følgende:

“Takket være styrken til denne legendariske franchisen og fansens krav, har utviklingsteamet vårt forpliktet seg til å bringe den nyeste Jedi-opplevelsen til PlayStation 4 og Xbox One.”

Etter at PC, Xbox Series og PS5-versjonene lanserte spillet 28. april var som nevnt ikke ytelsen som ønsket, men Respawn lanserte en rekke oppdateringer for å forbedre ytelsen, sist gang 18. juli i form av oppdateringsversjon 6.5. Denne oppdateringen rettet feil og ikke potensielle ytelsesproblemer som gjenstår. Respawn sier det kommer en ny oppdatering “snart.”

Annonse