playstation 5 to modeller
Per en troverdig Twitter-lekkasje planlegger Sony PS5-tilbud, men det ser i skrivende stund ikke ut til at det kommer nordmenn til gode.

Annonse


OPPDATERT: Nå er Playstation 5 billigere i Norge

Playstation 5 har vært nede i rett over 6000 kroner i Norge, men prisen ligger ofte på rundt 400 kroner mer.

Først publisert 22. juli.

Oppdatert, 28. juli, 12:50:

Sony tilbyr nå Playstation 5 digital-utgaven for under 6000 kroner. En rekke nettbutikker tilbyr den nå til rundt 5900 kroner og til og med til 5700 kroner.

Annonse


Håpet er Playstation 5-tilbud før julen 2023

Det er igjen Insider-Gaming som melder om Sony sine planer etter at de plukket opp tweeten fra Twitter-profil “Billbil-kun.” Per samme konto hevdes det at Sony skal kjøre på med en større tilbuds-kampanje (ikke et permanent priskutt). Problemet? Norge står ikke eksplisitt på listen over land der konsollen, som vært svært ettertraktet og med alt for få i produksjon, et par år etter lanseringen i november 2020.

Per lekkasjen hevdes det dessverre at tilbudet kun vil gjelde USA, Storbritannia og Tyskland. Håpet er at fordi Tyskland er på listen, så gjelder det hele EU (kanskje er “Billbil-kun” sin kilde uklar), men det vet vi altså ikke med sikkerhet enda. Vi avventer og oppdaterer dere om vi får nyss om en større tilbudskampanje også i Norden.

Annonse