ark survival ascended utsettes til oktober
Wildcard senker prisen på ny-versjonen av Ark, og avslører samtidig de senker prisen.

Annonse


Det blir ingen august-lansering

“En ny-versjon av “Ark Survival Ascended” bygget med nettopp Unreal Engine 5 og denne tittelen kommer på tampen av august i år til Xbox Series S/X, PC (Windows/Steam) og PlayStation 5.” Det meldte vi 1. april.

Ny-versjonen kommer i oktober i stedet

Nå viser det seg at Wildcard krever mer tid, og utsetter lanseringen av ny-versjonen med Unreal Engine 5. “Etter en grundig overveielse har vi bestemt oss for å utsette lanseringen av ARK: Survival Ascended til senere i år og lansere tittelen til Xbox Series X/S, PlayStation 5 og PC i oktober 2023.” Da er det bare å håpe at de ikke trenger enda mer tid, men er klare i oktober.

Det ble jo litt oppstyr rundt avsløringen av den oppussede versjonen senere i april. Det endte med at studioet økte prisen til Survival Ascended, men inkluderer som plaster på såret alle DLC-en.

Senker prisen

Nå går utviklerne tilbake på dette, og senker prisen fra 59,99 dollar til 39,99 dollar. Planen er samtidig å tilby spillet i “early access”-tilstand til 44,99 dollar. Spillet forventes å være ferdig i test-versjon sent neste år med Unreal Engine 5.2.

“Problemet er at spillerne ble irriterte fordi de måtte betale for Ark 2-pakken for å spille det originale spillet i Unreal Engine 5-drakt, en forbedring som nevnt lanseres i august i år før oppfølgeren lanseres vinteren 2024.” Apropos utsettelesen av ny-versjoenn, så forblir originalen, Ark Survival Evolved, bestående på plattformen til 30. september i stedet for 31. august.

Dette er DLC-ene som er inkludert i Ark 1:

  • The Island (lanseres med spillet)
  • Survival of the Fittest: The Island & Scorched Earth map variants (lanseres med spillet)
  • Scorched Earth (lanseres med spillet)
  • Aberration (innen fjerde kvartal 2023)
  • Extinction (innen første kvartal 2024)
  • Genesis Part 1 (innen første kvartal 2024)
  • Genesis Part 2 (innen andre kvartal 2024)
  • Kart laget av spiller-samfunnet lanseres i 2024 (Fjordur, Ragnarok, The Center, Lost Island, Valguero, Crystal Isles.)

Annonse