Tvos17 vpn
Apple TV får støtte for VPN-apper fra og med tvOS 17. Nå lurer alle på om Apple vil begrense tilgangen til strømme-innhold med VPN mot andre land.

Annonse


Apple TV får VPN-apper, men skjer det alle håper på?

tvOS 17 får støtte for VPN-apper.

Artikkelen inneholder en annonselenke.

Ukjent hva Apple gir lov til

Det er foreløpig ukjent om Apple kommer til å implementere innholds-restriksjoner. VPN-tjenester har jo lenge blitt brukt for å skaffe tilgang til innhold strømme-tjenester i utgangspunktet ikke kan servere i landet.

Apple uttaler om funksjonen at «tredjeparts VPN-støtte gjør det mulig for utviklere å lage VPN-apper for Apple TV VPN. Dette kan være til fordel for bedrifts- og utdanningsbrukere som ønsker å få tilgang til innhold på sine private nettverk, slik at Apple TV kan være en flott kontor- og konferanseromløsning på enda flere steder.»

Det er ingen overraskelse at Apple snakker om alt annet enn tilgang til innhold man egentlig ikke får lov å se på, men så vet vi heller ikke hva reglene blir. Fra før av vet vi at Apple åpner opp for FaceTime med iPhone knyttet til Apple TV, med sømløs overgang fra mobil. Det nye OS-et som lanseres i september gjør det også mulig å finne nye Apple Remote med «Hvor er?»-appen.