Lightning-til-USB 3-adapter for kamera
«Lightning-til-USB 3-adapter for kamera» slutter å fungere om iPhone eller iPad oppdateres til den nyeste 16.5-oppdateringen.

Annonse


Oppdaterer du slutter denne å fungere

18. mai lanserte Apple iOS 16.5 med nesten 40 sikkerhetsfeilrettinger til iPhone og iPad.

Har du oppdatert? Dette er nytt

Også dette er nytt i oppdateringen som er den siste 0.1-oppdateringen før 16.6 og deretter iOS 17 (som vi allerede vet får en rekke nyttige forbedringer) i første utviklerbeta 5. juni:

  • Sports-fane i Apple News
  • Video-opptak av skjermen med Siri
  • Nytt Pride-bakgrunn og låssskjerm
  • Retter en feil der Spotlight sluttet å svare
  • Retter en feil der Podcasts i CarPlay kanskje ikke laster innhold
  • Retter en feil der “Screen Time”-innstillingene kanskje tar omstart eller ikke synkroniserer på tvers av enheter

Og denne muligheten mister du til Apple feilretter

Problemet med oppdateringen er noe mer alvorlig enn en mindre feil i programvaren, for etter oppdateringen fungerer ikke lenger «Lightning-til-USB 3-adapter for kamera.» Mer spesifikt går problemet ut på at det ikke sendes strøm via Lightning-porten til iPhone og iPad. Brukeren får så en feilmelding om at adapteren krever for mye strøm.

«Med en Lightning-til-USB 3-adapter for kamera er det enkelt å overføre bilder og videoer i høy oppløsning fra et digitalt kamera til iPad Pro. Når du har koblet til Lightning-til-USB 3-adapteren for kamera, åpner iPad Pro automatisk Bilder-appen, som lar deg velge hvilke bilder og videoer du vil importere, og deretter organisere dem i albumer,» skriver om Apple om produktet som koster 479 kroner.

Vi regner med en iOS 16.5.1-oppdatering innen torsdag neste uke.

Annonse