jedi survivor dlss3-mod
Har du et RTX 40-kort kan du kanskje snart doble FPS-en i Jedi Survivor med en ikke-offisiell DLSS 3-integrasjon.

Annonse


OPPDATERT: Lover store ytelsesforbedringer

““Star Wars Jedi: Survivor” er et meget bra spill, men som vanlig er det større tekniske problemer.

Oppdatert, 1. mai, 17:38:

Respawn har oppdatert spillet itl PC i dag (ytelsesforbedringer med ray tracing avslått) og oppdaterer konsollene i morgen med feilrettingene listet i tweeten under.

En meget uheldig PC-lansering

Denne gang er det PC-versjonen som sliter (merkelig, det er jo Respawn) med hakking og shader-problemer selv om man har en kjapp PC. Problemene er ekstra gjeldende på maskiner med kraftig GPU men noe tregere CPU, noe som kan forklare problemene våre da vi testet (RTX 3080, Ryzen 5 5600X).

Annonse


Vi endte opp med å nedjustere fra 4K-oppløsning og medium FSR 2.0. Apropos oppskalering er det godt nytt for RTX 40-eiere. “PureDark” har nemlig hacket DLSS 3.0 til å fungere på det nye spillet før Nvidia har kommet så langt.

“Frame Generation” redder dagen for GPU-snobbene

Og gjett hva? Det doble FPS-en for de som eier kortene fra 10 000 kroner. Fordelen med RTX 40-serien er implementeringen av “Frame Generation” – det er hva spillet drar så mye nytte av. Det er dessuten også mulig å erstatte AMD FSR 2 med DLSS 2 som fungerer med langt flere Nvidia-skjermkort, men vi er usikre på om dette er tilgjengelig for Survivor i skrivende stund – ditto for DLSS 3 til Survivor da “PureDark” ikke har lastet opp mod-en.

Vi håper ikke Respawn og EA har en veldig langvarig AMD-eksklusivitet i forhold til oppskalerings-teknologi. Spillet trenger DLSS 2 og 3 mer enn noen andre.

Annonse