halo mister nok en toppsjef
Halo-teamet hos 343 Industries har mistet enda en veteran på kun noen dager.

Annonse


OPPDATERT: Er Halo i full oppløsning?

Det er for tidlig å vite hva som vil skje med Halo-universet, men vi vet hva som skjer i Netflix sitt.

Oppdatert, 18. april, 07:26:

Frank O’Connor, Halo sin “Halo franchise director,” er også ferdig hos Microsoft. Er Halo-teamet i full oppløsning, og hvordan vil dette påvirke spill-serienes fremtid? Det er for tidlig å si, men O’Connor jobbet med spill-universet i 20 år og vil være vanskelig å erstatte. Microsofts knappe kommentar er at de ønsker han alt godt videre.

Kjapt i ny jobb

De girer opp til et AAA-spill, og ingen ringere enn Joseph Staten er med. Som vi meldte 10. april: “Det betyr at Halo-universet har mistet sin “head of creative,” og at Halo Infinite må finne en ny person til denne stillingen snarest, om Microsoft ikke allerede har fikset en ny person- kanskje de bare re-organiserer? Selv tweeter Staten at han “mer info å dele snart.” Kanskje får vi vite hvor han er på vei? Microsoft ønsker ikke si noe om mer, naturligvis.”

Annonse


Fra før av har Netflix varslet en økende interesse i spill-markedet:

“For det er vel bedre å bruke iPhone enn Apple TV-fjernkontrollen til å spille spill, og nå som Netflix ønsker å satse enda mer på det, gir dette mening. Også fordi man vil kunne tilby langt mer avanserte spill og spille på TV-en.

Netflix har tidligere uttalt at de har som mål at man skal kunne spille spillene deres uansett Netflix-enhet.”

Netflix sin førsteplass kan ryke også i Norge

RPG fra Netflix på vei fra samtlige plattformer

Staten var cinematisk regissør for Combat Evolved, Halo 2 og Halo 3. Han hadde også hovedansvaret for manusforfatter av Destiny for Bungie før han tok ansvaret for mye av Infinite.

Staten sa ikke noe om spillet, men det er et spill i AAA-klassen som kommer til flere plattformer og er en helt ny merkevare. Visstnok skal det være snakk om et RPG tredjeperson-spill. Statens oppgave er igjen som kreativ sjef.

Annonse