apple watch ferdig som klokke?
Dette Apple Watch-grensesnittet kan bli virkelighet.

Annonse


Mener Apple skal gjøre det vi håper på og nå får HomePod viktig iPhone- oppgradering

Lydgjenkjennelse for HomePod og HomePod mini er lansert.

Varsler iPhone, iPad og Apple Watch røykvarsleren uler

Det betyr at høyttalerne kan varsle deg på Apples enheter (iPhone, iPad og Apple Watch) om en eller flere høyttalere hører en brannalarm. Dette er derfor ikke en erstatter for en brannalarm (selv om andre generasjon og mini har temperaturmåler), noe som er et viktig poeng. I tillegg til sanntids-varsel vil et ikon dukke opp i Hjem-appen om noe er hørt.

Et kult triks er at HomeKit-kamera i samme område vil aktivere seg selv og strømme video av hendelsen. Siri vil annonsere til eventuelle personer som er hjemme, at eieren undersøker.

Sier Apple skal gjøre det vi håper på

Vi har som alltid også Apple-rykter å by på: iPhone sitt mest avanserte kamera noen sinne, det i iPhone 15 Pro Max. Vi har i over ett år hørt om teleskop-kamera på denne, og kun denne (15 Pro neste år), men nå vet vi mer. Den får 5 x til 6 x optisk zoom – en stor oppgradering fra iPhone 14 Pro Max sine 3 x optiske. Hvor mye digital-zoom den får, vet vi ikke enda.

Samtidig er det ryktet et stor-oppgradert grensesnitt i Apple Watch fra og med watchOS 10 som lanseres i september. Det har vi hørt tidligere. Nytt er det at vi vet mer: mapper på hjem-skjermen. Enda mer spennende er at det kanskje betyr et helt nytt grensesnitt som minner med om iPhone, med widgets og det hele. Det er jo nettopp hva Parker Ortolani lagde et konsept av for en uke siden. Vi mener også dette er noe Apple bør gjøre, med tittelen “Dette ser ut som en selvfølgelig forbedring Apple bør gjøre.”

Annonse