watchos 10 konsept Parker Ortolani
Apple skal visstnok oppgradere grensesnittet en god del i watchOS 10. Dette kan være en mulig løsning. Konsept: Parker Ortolani/Twitter

Annonse


Dette ser ut som en selvfølgelig forbedring Apple bør gjøre

Parker Ortolani sine konsepter har vi dekket en rekke ganger tidligere.

Det kan faktisk være noe slikt Apple har bestemt seg for

Den dyktige konsept-designeren for en rekke store teknologi-blogger viser ofte en snar fremtid mange ønsker, men som ofte av en eller annen grunn ikke ender opp i det ferdige produktet. Denne gang er det vanskelig å se tilbake, og med det mener vi: å se på Watch med watchOS 9. Mark Gurman har jo avslørt at det kommer større grensesnitt-endringer, og kanskje er det nettopp dette Apple planlegger med watchOS 10.

Widgets og aktiveter:

Mer som en iPhone, mye mindre en klokke

Skal vi tro Ortolani, eller i det minste hva han selv ønsker seg, så er det jo helt naturlig å vise klokkeslettet med widgets og apper, altså som på en iPhone, bare i miniatyr? For oss føles det som en naturlig videreutvikling, spesielt med større urskiver som i Apple Watch Ultra. Det ventes jo den vil komme i enda større modell neste år. Vi ser for oss, spesielt om samtlige modeller får større urskive, at man vil kunne velge mellom klassiske urskiver og det mer iOS-lignende grensesnittet.

Sanntids-aktiviteter er også inkludert i konseptet som vi lett kunne ha blitt lurt til å tro var fra Apple som også kan se på dette som en måte å øke antallet minutter eierne bruker på klokkene og derfor mulig økende mer-salg i app-økosystemet.

Annonse