apple watch
Neste år kan Apple Watch Series bli helt ny med X-lanseringen. Det ventes også en ny Watch Ultra med microLED i 2024.

Annonse


Det store skal skje i 2024

Vi har klaget over det stagnerte Apple Watch-designet en god stund.

Tiende generasjon Apple Watch i 2024

At Apple har valgt å ikke gjøre nærmest noen endringer foruten nye helse-funksjoner med de siste generasjonene samtidig som de lanserte en 10 000 kroners smartklokke i Watch Ultra, har fått oss til å lure hva de driver med.

Og hva driver Apple med? De tar seg god tid. Det burde vi ha lært nå.

Watch fortjener mer enn et par helse-funksjoner

Men nå mener David Hsieh at det løsner neste år. Hsiesh er analytiker fra Omdia, og mener at Apple skal lansere en ny generasjon Watch Series X-modeller i 2024.

Annonse


De nye Series X-klokkene får 1,89″ og 2,04″ urskiver, omtrent 5 og 10 prosent større enn Series 8. Vi håper og regner med at dette også betyr et helt nytt design – det er nærmest garantert om navnet blir Series X (det er ikke garantert.)

Også Apple Watch Ultra står for tur

Det forventes at Watch SE får samme urskive-størrelse som Series 8, men med slankere ramme enn dagens SE-modeller. SE vil nok derfor også få 41 mm og 45 mm-urskiver, oppgradert fra 40 mm og 44 mm.

Hva med årets oppgraderinger? Ikke forvent større urskiver: Series 9 blir nok veldig lik Series 8.

Som vi så vidt har nevnt allerede er det ryktet at “Apple Watch Ultra 2″ får en enda større 2,13″ skjerm, opp fra 1,99”.

Andre generasjon Ultra får visstnok også microLED-panel (i stedet for OLED), 325PPI og enda kraftigere lysstyrke. Det skal bli interessant å se om Apple også utstyrer tiårsjubileum-modellene med microLED, eller om dette forbeholdes langt dyrere Ultra.

Annonse