telenor fiber kjappere
Telenor oppgraderer i disse dager fiber-hastighetene. Arbeidet pågår frem til 1. mai.

Annonse


Plutselig var Telenor-nettet hans mye kjappere – se om du har fått

Telenor har valgt å skru opp farten på sine nett-fiber abonnement, og noen har allerede fått glede av det.

Leverer opp til 94 prosent av 1000 Mbps nedlasting

Vi er usikre på om også prisene er endret, men i det minste er det mer fart, om man må betale mer eller ikke er vi ikke helt sikre på.

Endringene er gjort for å imøtekomme nye ønsker og behov hos kundene, og innebærer at noen vil få økt hastighet og noen får endret pris.

Telenor

“Nå skrur vi opp farten ytterligere. Alle våre mest populære abonnement får hastighetsøkninger, slik at du kan fortsette å strømme, spille og surfe uten å oppleve forstyrrelser,” melder Telenor på fiber-nettsiden.

Merk at Bredbånd 1000-produktet har visse maks-begrensninger, og stopper før 100 prosent.

Noen kunder får lenge før mai

Til ITavisen forklarer Anders Krokan, Telenors pressesjef, at de oppgraderer kundenes fart frem til 1. mai – noen har derfor fått kjappere nett allerede nå:

Annonse


“Vi oppgraderer i disse dagene hastigheten for kundene våre.  Vi oppgraderer kundenes hastighet løpende frem til 1. mai, produkt for produkt. Siden ikke alle får ny hastighet før (senest) 1. mai, har vi kommunisert det som at ny hastighet (og pris) gjelder fra 1. mai. Men noen får altså en hyggelig overraskelse før det, og det er nok det som gjelder for denne kunden.”

Så hastighetshopp

En av kundene som var tidlig ute og allerede har fått sin hastighet oppgradert som nevnt. Han kontaktet oss og forklarte at han fant det tilfeldig:

“Hei, jeg så at hastigheten min har gått opp på fiberlinja jeg har. Kjørte en Speedtest og så at linja klarte 550/550 istedenfor 370/370 som den vanligvis pleier å være.”

Telenor leverer både vanlig fiber og hybridfiber. Hybridfiber har samme nedlastingshastighet som vanlig fiber, men lavere opplastingshastighet.

Telenor

Dette er de nye hastighetene og prisene:

Annonse