b&wpx8annonsert
B&W Px8 er tilgjengelig hos HiFi Klubben fra 20. oktober.

Annonse


OPPDATERT: Vi elsket lillebror – nå kommer luksus-oppgraderingen

Da vi testet Bowers & Wilkins sine Px7 S2 i august ble vi imponerte over den underholdende lyden.

Oppdatert, 17:18:

Lanseringen i Norden er utsatt til 20. oktober.

Alt skal være bedre

Nå følger selskapet opp med Px8 som ifølge selskapet er “toppklasse hodetelefoner med intelligent støyreduksjon og lydkvalitet i særklasse.” Utfordring godtatt – det skal vi finne ut av.

Annonse


Px8 fås i to utgaver, sort eller brunt lær, med en armstruktur i støpt aluminium pluss en diamantskåret lys kant på hver elliptiske logoplate. Øreklokkene, memory foam-putene og hovedbøylen er polstret med mykt, luksuriøst Nappa-lær. 

B&W

Produktet ventes på lager 20. oktober hos HiFi Klubben (B&W sin lansering for produktet er i dag) og prisen er 6998 kroner, en god del mer enn lillebror Px7 S2 som koster litt over 4000 kroner.

B&W lover opp til 30 timer med kontinuerlig musikk-spilling. 15 minutter lading gir opp til syv timer lytting.

Oppgraderer også egen app

De større klokkene med eksklusive materialer som trykkstøpte aluminiumsarmer, diamantslepne metalldetaljer og Nappa-lærkledning bygger på Px7 S2, men lydkvaliteten og designet er oppgradert noe prisen jo også gjenspeiler.

Med sine spesialdesignete og spesielt vinklete høyttalerelementer med karbonmembran i hver øreklokke sikrer Px8 lavere forvrenging og enda høyere lydkvalitet. 

B&W

Samtidig med Px8-lanseringen har selskapet oppdatert Music-appen sin med støtte for direkte-strømming til hodetelefonene fra Deezer, Qobus og Tidal:

“På denne måten vil Bowers & Wilkins-eiere enkelt kunne skifte mellom å lytte hjemme – for eksempel via en Zeppelin eller et par Formation Duo-høyttalere – og på farten via en mobil enhet med et par Px8- eller Px7 S2-hodetelefoner.” 

Som Px7 S2 nytter disse Qualcomm aptXTM “adaptive trådløse teknologi for å sikre den best mulige lydkvaliteten fra kompatible mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner. Både USB-C kabel og 3,5 mm minijack-kabel følger med i bærevesken, slik at det også er mulig å koble hodetelefonen direkte til en hi-fi-forsterker for en ekte analog lytteopplevelse.”

Dette sier B&W om Px8

“De nye Px8 bygger videre på dem kritikerroste og prisvinnende Px7 S2-modell og setter nye referansestandarder for lyd, design og finish i kategorien for trådløse hodetelefoner med aktiv støykansellering (ANC). 

Px8 inneholder den samme aktive støyreduksjonen som Px7 S2-modellen, men med sine nye spesialdesignete 40 mm drivere med karbonfibermembraner og drivere løftes lytteopplevelsen til nye høyder – med større detaljrikdom, oppløsning og romlig lyd. 

Uansett om Px8 er tilkoblet lydkilden trådløst eller via en kabel, kombinerer Px8 sin ekstremt høy-ytende driver med en kraftig DSP (Digital Signal Processor) utviklet av Bowers & Wilkins for å levere 24-bits lydkvalitet i høy kvalitet fra ledende streamingtjenester. 

Med enda flere detaljer enn i Px7 S2-modellen og inspirert av karbon-domeenhetene som brukes i Bowers & Wilkins svært suksessrike 700-serie høyttalere, leverer Px8s nye karbonmembraner en kombinasjon av ultrarask respons og svært lav forvrenging i hele frekvensspektrumet. 

Karbondriverne i Px8 er nøyaktig vinklet inne i hver av øreklokkene for å sikre lik avstand i forhold til lytterens øre, for å produsere et mer detaljrikt og presist lydbilde, noe som sikrer den beste lydkvaliteten Bowers & Wilkins noen gang har levert fra et sett med hodetelefoner. “

Annonse