detblirikkenokiphoneplus
Slik blir iPhone 14 Pro og Pro Max med iOS 16. iPhone 14 Plus får samme TouchID-området som den nåværende generasjonen.

Annonse


Dette er iPhone 14-modellen som trolig blir utsolgt med en gang

iPhone 14 Plus, Apples billigste 6,7 tommer noensinne, skal lanseres i september.

Den trolig mest populære får færrest paneler

Vi har siden lekkasjen om en større og rimeligere iPhone vært rimelig sikre på at dette blir årets stor-selger, og nå kan det også bli manko. Årsaken er at Apple prioriterer å produsere flest mulig av iPhone 14 Pro Max, den aller dyreste modellen.

Panel-produksjonen for denne står for 28 prosent. iPhone 14 og 14 Pro står for 26 prosent og iPhone 14 Plus står for kun 19 prosent. Ross Young, panel-spesialiteten som visstnok kjenner til tallene, sier dog at Max vil hente seg inn en god del i september, men fordi det allerede har gått tregt vil det være vanskelig å hente seg inn.

Det er overraskende at de gir den færrest paneler, og kombinert med interessen for en billigere men stor iPhone, vil vi tro at det vil bli alt for få av denne ut 2022.

Annonse


I andre Apple-nyheter

Ming-Chi Kuo melder at produksjonen av MacBook Pro M2, 14- og 16-tommer, starter i fjerde kvartal 2022. Dette matcher hva Mark Gurman tidligere har uttalt. Det er foreløpig ukjent om CPU-ene produseres med 5 eller 3nm-teknikk.

De gjeldende MacBook Pro-modellene ble lansert i oktober i fjor med M1 Pro og M1 Max (5 nm.)

En helt ny Mac mini og en Mac Pro (trolig med det samme designet, men med M2-brikke) er også på vei og skal trolig avsløres i oktober samtidig som iPadOS 16 og macOS Ventura er ferdig-utviklet.

Annonse