Applenyhomepodoppdaget
Apple gjør seg klare til å lansere en ny HomePod på tampen av året eller tidlig i 2023.

Annonse


Hemmelig Apple-produkt avslørt i iOS 16

Det er avslørt en referanse til «AudioAccessory6» i iOS 16.

Uten tvil er det en ny HomePod på vei, og den må jo være større enn mini?

Dette er spennende for «AudioAccessory5» er HomePod Mini og den originale HomePod-en er internt hos i Apples programvare kalt «AudioAccessory1».

Utover det foreligger det dessverre ingen ytterligere detaljer, men som dere kanskje husker har Ming-Chi Kuo uttalt selskapet skal lansere ny HomePod sent i år eller tidlig i 2023 (Bloombergs Mark Gurman mener selskapet jobber med en HomePod med skjerm, men den er trolig et stykke unna lansering om den noen gang lanseres), og vi tipper denne vil erstatte den originale HomePod-en som var for dyr og med for svak Siri til å selge godt nok den gang.

I ettertid har produktet fått en aldri så liten kjærlighetserklæring med høye bruktpriser.

Annonse


Apple TV, realityOS og VR/AR

Det er ikke så rart Apple ikke viste frem en ny HomePod i går, for de snakket veldig lite om nye tvOS som ikke ser ut til å by på store forbedringer.

De snakket opp en oppgradert Home-app og Matter-integrasjon mot smart-hjemmet, men det var det. Apple har aldri helt fått til Siri og ei heller høyttaler-satsingen, men de gir neppe opp: smart-hjem og høyttalerne som kan kontrollere huset er en viktig brikke, spesielt for et komplett økosystem Apple på andre områder tilbyr.

Foruten kontroll av smart-hjemmet med Siri har Apple også til gode å snakke om realityOS og VR/AR-hodesettet.