Ios16fokuspåfokus
Hvor populært er det å manuelt redigere fokus-innstillingene?

Annonse


Avslører forbedret fokus-funksjon i iOS 16, men hvem bruker det?

Apple planlegger å overhale iOS 16 varsel-systemet. Det har Mark Gurman allerede avslørt.

Hvorfor fokus på «fokus»?

Nøyaktig hva som forbedres gikk han ikke i dybden i utover at designet ikke skal oppdateres, men nå vet vi litt om varsel-systemet.

Ifølge 9to5Mac skal Apple integrere støtte for tettere kontroll over fokus-innstillingene i fokus-modus.

Da fokus-moduset ble introdusert var det meningen at vi alle skulle sette opp ulike varsler i forhold til hva vi gjorde på dagen.

Annonse


IOS trenger et smartere system for pauser

Problemet er at det er mye å tenke over (Apple har et langt støttedokument for funksjonen, og det på norsk), i stedet for at iPhone f.eks. var klar over hva du brukte Mac-en eller iPad-en til, og at du vanligvis demper varsler på denne tiden.

Vi har uansett en følelse av at de aller fleste manuelt aktiverer fokus-modus med »ikke forstyrr» om de ønsker en pause – og vipps så deaktiverer man fra hurtigkontrollpanelet når det er ønskelig. Er det derfor et stort behov for et mer avansert manuelt system, om iOS 16 ikke kan lære av seg selv?

I iOS 15.5 beta er det også oppdaget referanser til et nytt minimum krav i Apple News: iOS 16. Det kan tyde på at nyheter kanskje leveres på en helt ny måte, eller i det minste at iOS 16 har en annen ny funksjon vi ikke har hørt om.

Annonse