lenovomwc22
Lenovo ThinkPad X13 er den første ThinkPad-en med Snapdragon.

Annonse


Nå har ThinkPad for første gang Snapdragon med opp til 28 timer batterilevetid

Samsung har brukt Mobile World Congress (28. februar til 3. mars) til å introdusere nye laptoper, og det samme har Lenovo, med mer.

ThinkPad X13 først med Qualcomms nye CPU

Selskapet er nemlig aktuelle med nye produkter i seriene ThinkPad, ThinkBook-, ThinkVision, IdeaPad i tillegg til nettbrett.

Den første ThinkPad-en utstyrt med teknologi fra Snapdragon Delights Mobile Workers, som gir maskinen lang batterilevetid, AI-teknologi og 5G-tilkobling

Lenovo

Videre forklarer selskapet at de er først ute med en Snapdragon 8cx Gen 3: “…helt nye ThinkPad X13-ene er utviklet i samarbeid med Qualcomm Technologies Inc. og Microsoft, og er med dette de første bærbare datamaskinene som drives av Snapdragon 8cx Gen 3 Compute Platform, i tillegg til å være kompatibel med Windows 11 Pro.”

Fordi maskinen har en Snapdragon-teknologi er den “tynn, lett og vifteløs” og selskapet lover opp til 28 timer batterilevetid samt “økt brukeropplevelse med AI-teknologi, forbedrede tilkoblingsmuligheter med 5G, inkludert mmWave, samt støtte for Microsoft App Assure for økt produktivitet, sikkerhet og sømløst samarbeid.”

Annonse


Selskapet byr også på Intel-makiner

Det er ThinkPad X1 Extreme Gen 5 som har Intel vPro med 12. Gen Intel Core i9 H. Denne maskinen kan utstyres med GeForce RTX og opp til 64GB med DDR5 RAM “og valgfri dual Solid-State Drivers (SSD) med inntil 8TB lagring.”

Det mest oppsiktsvekkende er kanskje den ville skjermoppdateringen på 165Hz, noe som tidligere har vært forbeholdt rene gaming-laptoper.

ThinkPad X1 Extreme Gen 5.
ThinkPad X1 Extreme Gen 5.

Lenovo lanserte også ThinkPad T, P16s og en skjerm

“Lenovo introduserer også flere oppdateringer i ThinkPad T-serien for å imøtekomme forbrukeres økende behov for produktivitet og samarbeid. En ny ThinkPad T16, sammen med de oppdaterte ThinkPad T14s Gen 3 og T14 Gen 3, kommer med en skjerm med 16:10 skjermforhold med low blue light-teknolog.

De kommer med FHD-kamera sammen med Dolby Audio-høyttalersystem og Dolby Voice. Dette øker brukeropplevelsen, særlig for oppgaver som krever samarbeid. For å sikre stabile og kontinuerlig nettverkstilkobling, kommer maskinene med Wi-Fi 6E, og forbedrede valgmuligheter for WWAN. 

Den nye monitoren ThinkVision M14d mobile USB-C veier mindre enn 600 gram og er utstyrt med en smal 14-tommers ramme. Skjermen har en skjermforhold 16:10, høy oppløsning (2240 x 1400) og støtter en 100 prosent sRGB bred fargeskala for god visuell gjengivelse. 

Lenovo lanserer også en ny ThinkPad P16s sammen med en oppdatert ThinkPadP14s Gen 3. Dette er blant Lenovos mest mobile arbeidsstasjoner og tilbyr en blanding av kraft og ytelse for profesjonelle brukere på farten. Begge arbeidsstasjonene er bygget med de nyeste Intel Core-prosessorene og NVIDIA T550, og begge er ISV-sertifiserte og ideelle for kraftige programmer som AutoCAD, Revit, SolidWorks, med flere.”

ThinkPad 14s, Yoga Gen 2 og ThinkBook 13s Gen 4

Lenovo kunngjorde i dag lanseringen av de bærbare pc-ene ThinkBook 14s Yoga Gen 2 og ThinkBook 13s Gen 4 i. De nye modellene bygger videre på den tidligere designfilosofien til ThinkBook, og har en tofarget utforming og et anodisert eksteriør i aluminium med en firesiders smal ramme. Utstyrt med smart og innovativ teknologi, og funksjoner med høy ytelse, tilbyr maskinene gode brukeropplevelser knyttet til produktivitet, samarbeid og sikkerhet.

IdeaPad Gaming 3i og Legion Wireless Mouse er perfekt for studenter som spiller, gjør hjemmelekser og mer 

Lenovo introduserer sin nye IdeaPad Gaming 3i og IdeaPad Gaming 3-serie med bærbare PC-er med to skjermstørrelser, 15- og 16-tommer, ideelt for yngre og nye gamere. Denne nye serien kommer med et stilfullt utseende både innvendig og utvendig, og kommer med forbedrede termiske komponenter for lydløs ytelse, friske farger og detaljrik utforming – og et forbedret WQHD+-panel.

Nye Chromebooks også presentert

Lenovo har også annonsert en robust serie med IdeaPad Chromebook-enheter som er utformet med tanke på moderne hjemmekontor, klasserom og mer.

Den nye IdeaPad Flex 5i Chromebook (14-tommer, 7), den nye 2-i-1 IdeaPad Flex 3i Chromebook (15-tommer, 7),og det svært mobile IdeaPad Duet 3 Chromebook (11-tommer, 7).

Det oppgraderte nettbrettet Lenovo Tab M10 Plus (3. Gen) Android kan benyttes for å ytterlige nyte underholdning og Lenovos allsidighet. Den kommer med Lenovo Precision Pen 2 og forbedret lesemodus.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse