playstation-cover-plates

Annonse


Nå skjer det – se hva Sony har avslørt til PlayStation 5

Fem nye farger

Sony har hatt en historikk med å true bedrifter som selger PS5-deksler til å slutte med dette, blant de mest profilerte sakene er den mellom Dbrand og Sony. Ikke rart, viser det seg nå i ettertid: Sony har hele tiden planlagt sin egen måte å tjene mer penger på: deksler til PS5 som du enkelt kan montere selv.

De nye dekslene kommer i Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue, Galactic Purple og Midnight Black.

Tidligere på dagen annonserte de også tre nye kontrollerfarger: turkis, lilla og rosa som altså matcher de kommende konsolldekslene.

Kan forhåndsbestilles

Sony sier at du enkelt kan gi konsollen din et nytt utseende ved å demontere den originale, hvite platen som sitter på begge sider av konsollen, for så å erstatte dem med en av de nye platene som du bare klikker på plass. De nye konsolldekslene er ment for begge modellene av PS5, med og uten diskleser.

Annonse


Det er først Midnight Black og Cosmic Red som blir tilgjengelig i januar 2022 i utvalgte land, der disse kan forhåndsbestilles for 55 dollar, tilsvarende 500 norske kroner. Kontrollerne i de nye fargene kan bestilles for 75 dollar, så vi forventer at disse prises likt som dagens utvalg, der de varierer fra 699,- til 799,- avhengig av hvor du handler.

Norge nevnes ikke i PlayStation sitt innlegg, men vi regner med å ikke måtte vente mye lenge.