xbox-pakke
Du må sette rimelig stor pris på både Gucci og Xbox for å gå til innkjøp av denne pakken.

Annonse


Xbox koster 87 000 kroner, men i det minste får du Game Pass

Til tross for å ha vært ute i over ett år så er tilgjengeligheten på Xbox Series X fremdeles knapp, der Microsoft senest i oktober gikk ut og meldte at Xbox Series X og S blir mankovare også i 2022. Situasjonen ser altså ikke ut til å bedre seg med det første, men om du tilfeldigvis har en bunke med penger til overs så kan det hende at vi nå har løsningen.

Rhombi-design fra 30-tallet

Microsoft og Gucci annonserer nemlig at de har en helt spesiell utgave av den ettertraktede konsollen på vei: en eksklusiv Xbox Series X-pakke med Gucci-design som preger både konsollen og kontrollerne, i tillegg til den medfølgende kofferten.

Og ja, du får også med Game Pass Ultimate, uten at det er spesifisert hvor lenge abonnementet varer.

Designet er veldig i tråd med hva man forbinder Gucci med, og de har de funnet tilbake til et ikonisk Rhombi-tema fra 30-tallet med GG-mønster der man kan spekulere hvorvidt det står for Guccio Gucci eller Good Game.

Annonse


Kun i 100 eksemplarer

Konsollen med Gucci-tema kommer kun i 100 eksemplarer og koster rundt 87000 kroner, så det gjelder å være kjapt ute – på riktig sted attpåtil, dersom du har planer om å sikre deg en.

Riktig sted vil være et av de seks mest populære Gucci-butikkene spredt rundt omkring i verden: blant annet Milan, Beverly Hills, New York, London og Tokyo. Av bildene går det frem at enhver konsoll får et unikt nummer fra 1 til 100, med salgsstart 17. november.

Basert på historiske samarbeid av dette kaliberet kan vi bare anta at de kommer til å selge ut veldig fort.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse