rtx30priser
En rekke kilder hevder at Nvidias plan for å holde RTX 30-prisene oppe på et fryktelig høyt nivå er å stoppe produksjonen denne måneden.

Annonse


Hevder Nvidia har en ond plan for å beholde RTX-skrekkprisene

Ifølge YouTube-er Tom fra kanalen “Moore’s Law Is Dead” har Nvidia en ufin strategi for å kunstig holde GPU-prisene oppe på et skrekkelig nivå til første kvartal neste år.

“Nvidia gjør alt for å stoppe et pris-krasj i andre kvartal 2022”

Tom har snakket med en av sine mest pålitlige kilde som hevder at Nvidias plan å rett og slett stoppe produksjonen av RTX 30-kort på tampen av måneden for å holde prisen så høy som mulig, i tilegg til at de visstnok presser GPU-partnere til å bruke dårligere kjølesystemer for Intels ARC-skjermkort.

Samtidig meldes det at Nvidia skal ha klart å skaffe nok komponenter fra Samsung slik at de klarer å nå salgstallene for inneværende kvartal.

Super-kortene kommer neste år med minst 12GB VRAM

Det hele er visstnok også en strategi for å holde Super-kortene som kommer neste år, med minst 12GB VRAM, så høye som mulig.

Som nevnt har Nvidia nok komponeter per kildenes rapporter, men det har ikke AMD (noe som igjen påvirker tilgjengeligheten av Xbox Series X og Playstation 5) og Intel, noe som gjør det mulig for Nvidia å selge dyre kort – i det minste kan de handles, om enn til blodpriser.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse