trexkrypto
T-Rex klarer nesten 100 prosent å lure Nvidias sperre, og har et lite triks for å komme helt i mål med 100 prosent utnyttelse, men da må man grave etter to digitalvalutaer samtidig og det krever sitt skjermkort.

Program lurer Nvidia for deg

T-Rex er et program som enkelt lurer Nvidias nyeste revisjoner av sine skjermkort slik at de ikke lenger stagger digitalvaluta-gravingen.

T-Rex lurer Nvidia

Selskapet innførte sperren for å gjøre RTX 30-kortene mer tilgjengelig, men dette har uansett ikke hatt noen effekt. Løsningen ses på som brukerfiendtlig, spesielt fordi de første kortene ikke hadde en slik sperre, men med samme pris.

Den nyeste versjonen av T-Rex er smart, for ikke bare låser den opp 70 prosent av ytelsen for en ønsket digitalvaluta man ønsker å sanke, men lar deg nytte de resterende 30 prosentene til å grave etter en annen type krypto. Genialt smart.

Funksjonene til T-Rex

12GB-kort er klart best

Merk at det kun er de kjappeste kortene som yter best om man ønsker å grave etter to typer samtidig grunnet VRAM-kravene. Kort med 8GB RAM, som RTX 3070 og 3060 Ti, vil gjøre det langt svakere enn 3080 10GB og ikke minst 3080 ti med 12GB RAM.

Du husker sikkert Nvidias driver-glipp som åpnet slusene for kryptograving uansett kort? Den feilen ble dessverre tettet i en oppdatert driver.