Bilde: Maddy Harrison/Twitter

Samsung Galaxy A21 tok fyr på fly: så mye røyk det så ut som en røykmaskin – har selskapet nok et brann-problem?

Annonse


Ingen kan glemme Samsungs Note 7-fiasko september i 2016.

Galaxy A21 ble lansert i mars

Disse mobilene ble nemlig alt for varme og kunne i langt større grad enn gjennomsnittlig for lithium ion-batterier rett og slett ta fyr. Nå har en A21, en mellomklassemobil med et 4000 mAh-batteri og Mediatek-brikkesett tatt fyr på et fly, men det er ikke kjent om dette er et utbredt problem.

Så mye røyk ble skapt i kabinen at Alaska Airlines flight 751 måtte evakuere. Mobilen brant helt opp: eneste måte å avsløre modellen var å spørre passasjeren.

Mens vi venter på uttalelse fra Samsung følger vi utviklingen

Som sagt er det fremdeles alt for tidlig å si om dette er et problem med A21-serien, eller et enkelttilfelle. Sistnevnte er mest logisk da mobilen har vært i salg lenge og det faktum at vi ikke har hørt at dette er et spesielt problem med denne.

6,5 tommeren ble lansert i mars i år:

Annonse