windows11inteldrivere
Intel har oppgradert både WiFi og Bluetooth-driverne sine for Windows 11, noe som er viktig for arbeid så vel som spill.

Annonse


Intel har lansert Windows 11-drivere du har lyst på

Har du merket at Microsoft er mer villige til å “selge” deg et nytt og uferdig OS denne gang? Kanskje litt mer enn tidligere?

Windows 11 beta-testen er en smart kamuflert PR-operasjon

Vi tror nok at lekkasjen var planlagt, og at det fungerte som meget god PR opp mot avsløringen av det nye OS-et, og den påfølgende beta-versjonen, og KB-oppdateringene (som det har vært mange av).

Ikke bare var det god PR å lekke det, om så skjedde, men det var også smart å følge på med flotte oppdateringer som ikke bare leverte en helt ny innstillinger-meny, men også en haug med feilrettinger og visuelle forbedringer.

PR og produksjon i OS-segmentet handler ikke i 2021 om å lansere en ferdig versjon og feire lanseringen, men å lansere en merkevare og feire at kundene beta-tester nye funksjoner. Alle vinner vel egentlig litt?

Annonse


Oppgradere til Windows 11 som fremdeles er i beta? Offensivet, Microsoft, offensivt.Bilde: Google

Windows 11-kjernen har vært stabil lenge

Uansett hva som er strategien rundt utviklingen av Windows 11 internt hos Microsoft, ser produsentene ut til å ha god kontroll; det er nemlig få rapporter om at OS-et er helt umulig å starte (utover TPM 2.0-rotet), noe som skyldes at Microsoft ikke har endret den grunnleggende måten Windows håndterer drivere på.

Og det er vel og bra, for det betyr at de aller fleste kan oppgradere allerede nå uten å oppleve større problemer.

Faktisk er det slik at det allerede lanseres drivere fra de store selskapene for det ferske beta OS-et, og nå er Intel ute med PROSet/Wireless Software 22.70.0 og Wireless Bluetooth 22.70.2.

Dette er rettet i WiFi- og Bluetooth-driverne

I tillegg til Windows 11-støtte, er det i Bluetooth-driveren en feilretting som fikser feil med lyden i Teams-samtaler samt feilretting av muse-bevegelser som kan oppleves mindre smidige.

WiFi-driveren? Den retter en feil som medførte at LG TV-er ikke kunne koble til Miraicast-enheter med eldre drivere.