windows11iso
Uupdump.net bruker Microsofts eget filformat for å skape ISO-filer av blant annet Windows 11 som du kan installere på en helt ny maskin.

Annonse


Last ned Windows 11 gratis her og installer ferskt uten produktnøkkel

Uupdump serverer offisielle UUP-filer, trukket ut fra Windows Update.

Windows 11 er allerede meget stabilt – lanseres senere i år

Det geniale er at nettsiden gjør alt for deg, og til slutt serverer deg med en ISO-fil som du kan bruke til å installere det flunkende nye OS-et på en ny maskin, for det beste av alt: det kreves ingen lisensnøkkel.

Under installasjonen kan man nevne Hvor lenge man kan kjøre OS-et gratis er ukjent, men det er helt sikkert en innebygget timer, så det er klart man blir nødt til å oppdatere. Merk at det også er mulig at visse funksjoner ikke fungerer uten en gyldig lisens, inkludert tema-innstillinger.

Microsoft har ikke sagt noe om hvilke OS som får oppgradere, men vi vet at Windows 8.1 og 10 kan oppgradere, og det ser også ut som Windows 7-brukere får være med gratis også:

Du velger nøyaktig hva du ønsker, inkludert språk, for så å laste ned korrekt .iso:

Merk at amd64 er korrekt valg selv om man har Intel CPU.

Du vil kunne oppleve et par utfordringer

Apropos oppdateringer, så kan du laste ned de også fra samme side, inkludert til Windows 10, 11 og Windows Server 2019.

Et problem med metoden er at USB-enheten med ISO-filen må være formatert (med f.eks. Rufus) som NTFS, men at dette formatet samtidig krever at SecureBoot er aktivert, noe som igjen er et Windows 11-krav. Tom’s Hardware har en guide som viser hvordan man lager en installasjonsdisk som fungerer

Nettsiden gir deg valget:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse