windows11oppgradering
Husk at du fremdeles kan oppgradere fra Windows 7 til Windows 10, og på den måten garantere deg en Windows 11-nøkkel knyttet til Microsoft-kontoen din.

Annonse


Du vil kunne installere om du har Windows 7 – slik garantere du deg en Windows 11-nøkkel

Har du en gyldig Windows 10-lisens kan du oppgradere til Windows 11, det er ingen overraskelse.

Ønsker du Windows 11 på Windows 7-enheten, må de aller fleste slette alt først

Microsoft har dog ikke sagt noe om Windows 7 eller 8.1-brukere, så hva er greia her? Lenovo har allerede svaret:

De fleste enheter som kan handles nå kan oppgraderes til Windows 11. Du har valget om å oppgradere, utføre en fersk installasjon eller “reimage” Windows 10-enheter for å flyttes til Windows 11. For Windows 7-enheter som imøtekommer maskinvare-kravene, så er du nødt til å ta en ren installasjon eller eller bruke et “reimage” for å gå direkte til Windows 11.

Lenovo

Med “reimage” menes trolig ut-rulling av ferdige disk-format, løsninger som brukes i bedrifter som må rulle ut til hundre- eller tusenvis av maskinvare samtidig. Merk at man uansett vil måtte ta en skikkelig backup da Windows 11-installasjon på en Windows 7-maskin ikke støtter oppgraderingsstien.

Windows 11-maskinvarekrav:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse