Gir ikke opp MacBook Pro 14- og 16-håpet – mener iPad Pro 11 får miniLED neste år

Annonse


Ming-Chi Kuo backer opp Bloomberg: de nye MacBook Pro 14 og 16-modellene kommer i tredje kvartal i år.

Det lønner seg å vente med MacBook Pro-handel

Dermed er det ikke mye tid igjen Apple har til å annonsere dem i tide før jule-shoppingen starter. Det er forventet at masseproduksjonen av de helt nye maskinene som får M1X eller M2 CPU-er, et nytt design, kanskje flere farger og en mindre panelramme, starter denne måneden, august eller i september.

Det ventes at TouchBar-en forsvinner. Bilde: Apple Tomorrow
Samtidig avslører samme analytiker at han tror iPad Pro 11 neste år utstyres med miniLED som storebror 12,9″ fikk i år. Det gir mening.

Det er tvilsomt at de nye Mac-ene vises samtidig med iPhone 13 (og ikke minst Apple Watch som kanskje også blir helt ny i år) i august – i stedet gir en pressekonferanse i oktober eller november mening. Det er ventet at nye iPhone lanseres i en av disse månedene også, kanskje begge, avhengig av modell.

Sjekk ut helt nye Apple Watch:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse