applewatchseries7
Apple Watch Series 7 oppgraderes med bedre skjerm og CPU i år, men Bloomberg sier ingenting om et nytt design. Det som er avbildet er hva Jon Prosser mener Apple skal lansere i år. Bilde: Jon Prosser.

Annonse


Slik blir nye Apple Watch

Bloombergs Mark Gurman er igjen aktuell med Apple-lekkasjer, denne gang i form av Apple Watch Series 7.

Apple Watch Series 7 lanseres i år

Du husker kanskje at undertegnende anbefalte å spare pengene i fjor og i stedet gå for en Watch SE enn Series 6 som hadde ørsmå forbedringer sammenlignet med Series 5 som introduserte alltid-på urskiven.

Men med Series 7 så er Apple endelig klare med en skikkelig storoppgradering i år: vi snakker bedre skjermer, kjappere tilkoblinger, bedre ytelse.

En ekstrem-sport utgave som måler kroppstemperatur (som er veldig aktuelt i forhold til covid) og om noen år, også blodsukkernivå. Dette har Bloomberg også tidligere avslørt.

Watch SE oppgraderes neste år

Klokka vi anbefalte i fjor som et rimeligere og smart alternativ til Series 6, oppgraderes ikke før neste år – det samme gjelder for ekstrem-modellene som ikke lanseres før neste år i følge Gurman.

Jon Prosser hevder å vite at det nye Watch-designet henter inspirasjon fra iPhone 12 – vi sier ikke nei takk. Det gir uansett ikke mening med et klokke-design som minner mer om iPhone 6-serien.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse