Annonse


Windows 11 avslørt – Android-apper kommer

Windows 11-versjonen som lekket er versjonen som Microsoft nå avslører.

Windows-oppdateringer er 40 prosent mindre og Windows oppdateres i bakgrunnen

Selskapet innledet med å skryte av det nye grensesnittet som de mener føles mye bedre i bruk, men det er også forbedringer under panseret som kjappere oppstart etter dvale og ikke minst Edge som er ytterligere optimalisert.

Windows 11 er mer effektivt og bruker mindre energi.

Snapgroups.
Snapping er mye bedre i 11, OS-et er kjappere og bruker mindre energi.

Innhold synkroniserer mot en smartere startmeny og Microsoft tar ingen Windows Store-avgifter

Startmenyen er koblet mot skyen, forklarer Microsoft, og demonstrerer hvordan et dokument åpnet på mobilen, gjenspeiles klar til å åpnes fra startmenyen fra en annen maskin.

Annonse


Nye Windows Store er kjappere og har et oppdatert grensesnitt.

En annen smart forbedring er at flerskjerm-oppsett husker vindus-oppstilling, slik at alle programmer dukker opp fra der du slapp på begge skjermer.

Windows 11 gjør det endelig mulig å skifte mellom ulike skrivebord der bakgrunnen og den visuelle stilen følger.

Widgets

I stedet for å plassere enkelt-widgets fritt på skrivebordet, som iPadOS 15 lar brukerne gjøre, mener Microsoft det er smartere å holde dem innenfor et gjerdet grensesnitt.

Android kommer til Windows 11 i form av apper som blir å finne som en hvilken som helst annen app direkte fra startmenyen. Appene installeres fra Windows Store via Amazon Appstore.

Widgets-panelet kan modifiseres på måter man kan forvente, inkludert med været, nyheter og underholdning, alt presentert i et glass-grensesnitt.

Xbox-appen og AutoHDR og kortere lastetider med Directstorage

Xbox Cloud Gaming er innebygget i Xbox-appen.
Med AutoHDR i Windows 11, som på Xbox Series, løftes bildekvaliteten i alle spill, inkludert gamle klassikere som Skyrim. Over 1000 spill er støttet.

Annonse