cyberpunklekkasje
Cyberpunk 2077 har produsert mye humor, ingen tvil om det.

Annonse


Cyberpunk 2077-teamet lagde komedie av skandale-spillet før lansering – se de hysteriske feilene

I en tweet som senere ble slettet uttalte en av CDPR-utviklerne at videoklippet “var en morsom produksjon”.

Cyberpunk 2077 sin voksne tone kombinert med alle feilene er prikken over i-en

Og med det er jo opphavet verifisert, og ikke skapt av noen på de mange forumene som legger ut videoer av morsomme bugs som oppstår, også etter flere oppdateringer.

Pikant er det at videoen er en del av filene som ble stjålet da studioet ble hacket tidlig i år, og skal ha blitt redigert sammen noen måneder før lanseringen.

Se de morsomme samlingene med feil:

Nok en lekkasje – “slik kunne spillet vært”:

Slettet tweeten som kommenterte lekkasjen

Ifølge Slava Lukyanenka som står bak den slettede tweeten vi nevnte, så sier han om innholdet at det består av innhold samlet av testere gjennom flere år med utvikling.

Annonse
Spillet er fremdeles ikke å finne i den digitale Playstation-butikken etter at Sony kastet ut spillet grunnet for for dårlig kvalitet i desember 2020.

“På hvilken måte beviser det poenget ditt?”, avslutter Lukyanenka. Uten at vi vet nøyaktig hva han sikter til er jo videoen morsom nettopp fordi spillet i den første utgaven ofte ganger oppførte seg ufrivillig komisk som flere år før lanseringen fant sted desember 2020.

Spillet ble til relativt stor dramatikk sperret ute av Playstation Store, og er per dags dato fremdeles frosset ute grunnet for dårlig kvalitet.

Her er en fan-laget video med morsomme feil fra tidligere i år:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse