Samsung
Ny blockchain-løsning gjør det mulig å bruke telefonen som hard-lommebok.

Annonse


Samsung vil gjøre det enkelt å kjøpe og eie krypto

Samsung har i en ukes tid tilbudt en egen kryptolommebok for Galaxy. Samsung Blockchain Wallet støtter også tredjeparts lommebøker slik at du kan administrere dine virtuelle eiendeler og gjøre kryptotransaksjoner fra ett og samme sted. 

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Les også: Hvordan kjøpe Bitcoin

Samsung Blockchain Wallet

Brukerne kan koble til, importere og administrere lommebøker og valutaer som støttes. I tillegg har Samsung lagt en dedikert nyhetsfeed til blockchain-appen hvor kryptovalutatrender og artikler fra ledende blockchain-nyhetstjenester som for eksempel CoinDesk, fremheves.

Annonse


Ikke alle kryptoer støttes

Støttede lommebøker omfatter blant andre Ledger Nano S og Nano X, men valutaene er så langt begrenset til Bitcoin, Ethereum, ERC20-tokens, Tron og TRC-tokens. I tillegg støtter lommeboken desentraliserte apper bygget på blockchain for å autentisere og utveksle virtuell eiendom mellom forskjellige plattformer.

Alle eiendelene dine lagret i Samsungs lommebok beskyttes av selskapets sikkerhetsplattform Knox som Samsung utviklet “for å komme den økende cyberangrepsrisikoen i møte”, mens Samsung Blockchain Keystore lagrer private nøkler i et sikkert område isolert fra operativsystemet. Det kan bare låses opp ved hjelp av fingeravtrykk eller PIN-kode.

Avanserte blockchain-løsninger

I tillegg til å lagre krypto leverer Samsung Blockchain Wallet desentralisert app-støtte (DApp). Det gir Galaxy-brukere tilgang til DApps innen kategorier som spenner fra økonomi, sikkerhet, sosiale medier og mer.Les også: Hvordan kjøpe Ethereum

Gi utviklerne muligheter

Samsung mener innovasjon bare kan skje gjennom en åpen tilnærming. Samsung tilbyr tilgang til økosystemet gjennom sitt omfattende Samsung Blockchain utviklingssett (SDK). Med det kan utviklere skrive DApps som administrerer blockchain-kontoer effektivt. 

Samsung i pressemelding

Annonse