En ny mod til Skyrim gir populære Grandma Shirley en etterlengtet plass spillet.
En ny mod til Skyrim gir populære Grandma Shirley en etterlengtet plass spillet.

Annonse


Det tok tid, men nå er Grandma Shirley endelig en del av Skyrim

Takket være en bruker med kallenavnet “Thesparalius” er nå “bestemor” med på tokt ved hjelp av en mod nylig lastet opp til Nexus Mods.

Ikke bare en NPC

“Follower-Modden” klistrer ikke bare ansiktet til Shirley Curry på en hvilken som helst NPC, men er en full karakter-modell med stemme, egne bevegelser, en fortid og bor i et hus med fantastisk utsikt. Med i denne moden kommer det også flere nye unike spill-elementer.

De har virkelig lagt et godt stykke arbeid inn i å gi Shirley en skikkelig tilstedeværelse i Skyrim. Kilde: Thesparalius / Youtube

Til bestemor, fra barnebarna

Modden er laget av en gruppe brukere som kaller seg selv for “Shirley’s Grandkids” som også er det samme som Shirley kaller fansene sine. Det var de som 2018 forsøkte seg med en underskriftskampanje for å få bestemor til å bli en del av spillet på en litt mer offisiell måte.

For å gjøre modden så komplett som den er blitt har de jobbet sammen med henne blant annet for å spille inn stemme-sekvensene.

Populære dame

I det virkelige liv så har Shirley blitt mer og mer populær på Youtube, innen Skyrim-miljøet, med rundt 960 000 følgere. Den utrolig populære dama er idag 85 år gammel og lager videoer på løpende bånd, og har selvsagt publisert en video av seg selv, men hun spiller modden med seg selv i!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse