Shirley Curry omtaler seerne som barnebarna sine og publiserer jevnlig Skyrim-videoer med hjelp av sønnen sin.

Annonse


Skyrim-fans vil hedre Grandma Shirley på en spesiell måte

Om du har lekt deg mye rundt i Skyrim-universet og fellesskapet som hører til så har du muligens vært bort i “Gradma Shirley” – en 82 år gammel bestemor som de siste årene har lagt inn utallige timer i det nå syv år gamle spillet “The Elder Scrolls V: Skyrim

Underskiftskampanje

I frykt om at hun ikke vil være til stede for å spille oppfølgeren når den tid kommer, så har fans av både Grandma Shirley og Bethesda laget en underskriftskampanje for å få selskapet til å inkludere henne som en spillfigur i spillet.

Det startet med at noen oppdaget en kommentar hun la igjen ved en YouTube-video der det spekuleres i når oppfølgeren til Skyrim kommer ut, der hun skriver at hun sannsynligvis ikke får oppleve det neste storspillet til Bethesda, etter Starfield.

Annonse


“Erik the Slayer”

Det blir ikke første gang Bethesda gjør en slik gest ovenfor tilhengere av spillseriene deres: i Skyrim ble Erik West inkludert i spillet som “Erik the Slayer” etter at han månedene i forveien av lansering døde av kreft. I et annet tilfelle lot selskapet en ung kreftpasient spille Fallout 76 før det lanserte.

Før The Elder Scrolls VI kommer Bethesda til å utvikle og lansere science-fiction-spillet Starfield. Man vet lite om begge spillene, og forventer ikke at de lanseres på nåværende generasjon med konsoller.

Om du ønsker å ha Shirley som en figur i The Elder Scrolls VI så kan du skrive under på denne change.com-kampanjen. 

Kilder:
Digital Trends
Reddit

Annonse