Annonse


Her reklamerer Intel for en MacBook som ikke finnes

Intel kjører knallharde markedsføringskampanjer mot Apple samtidig som de frir til dem og ønsker å produsere brikker for Tim Cook og Co. Det er jo litt rart det.

Men Intel, dere selger jo ikke 11. generasjon Intel-brikker til Apple?

Den nye Intel-sjefen avfeier det hele som sunn konkurranse, men det er usikkert hva Cooks reaksjon er. Uansett har Intel nå rotet det til og reklamerer faktisk for Intel-teknologi som ikke er å finne i MacBook.

“Verdens beste CPU i en tynn og lett laptop”, hevder Intel og refererer til i7-1185G7, en 11. generasjon Core CPU (med Xe-grafikk) som jo ikke finnes i MacBook Pro.

Beats…?

Det er helt tydelig det er en MacBook i bildet, selv om Intel ikke refererer til Apples bærbar – i tillegg ser det ut som personen i bildet har på seg Beats-hodetelefoner, og vi tror ikke de drives av Intel-teknologi?

Annonse


Kan Intel lykkes med dette nå som de selv vil oppleve produksjonsproblemer, og derfor dyrere CPU-er, senere i år? De tror det av denne grunn:

Hvor smart er det å handle en MacBook Pro 16 til nesten 30 000 kroner med 9. generasjon Intel?

Det er kun MacBook Pro 16″ som har Intel CPU-er i Apples bærbare segment, men dette er en maskin som ble lansert i november 2019 og de er derfor to generasjoner bak.

Ja visst høres ut de ut som en dårlig deal med en startpris på 28 990 kroner, men må man ha en 16 tommer med macOS, så må man.

Vår anbefaling er dog å vente på en med M1X/M2, eller gå for en Windows-maskin med 11. generasjon Intel CPU-er, da disse ikke bare er kjappere men også har bedre batterilevetid.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse