cyberpunk2077pengenetilbake
Cyberpunk 2077 er en aldri så liten katastrofe på Playstation 4 og Xbox One. Det er en grunn til at studioet ikke avslørte spillklipp fra disse konsollene før lanseringen.

Annonse


Har du fått pengene tilbake for Cyberpunk 2077?

Vi må si vi stusset da CD Project Red sa du kunne kontakte utsalgsssted, være det seg digitalt eller fysisk, for å få igjen pengene.

ITavisen belønner Cyberpunk 2077 med 7 av 10

For det var ingen forbehold i teksten som også forklarer at det kommer oppdateringer nå på løpende bånd. Det er neppe smart, for hva om butikken ikke har avtale med CDPR? Hva om ingen har det? Det rapporteres nå om kunder som får nei av Sony og andre forhandlere som slettes ikke ønsker å ta tilbake spillet, og tape pengene.

På Reddit diskuterer nå eiere/tidligere eiere av spillet dette rundt refusjon og hvem som har fått og ikke fått.

CD Project Red lover å gjøre alt de kan for å fikse Cyberpunk 2077

Etter at CDPR beklaget lanseringen av det nærmest umulig mye hypede spillet, sier nå Michal Nowakowski hos CDPR, at de ikke kommer til å spare på pengene: spillet bli bra, da dette har skadet omdømmet til selskapet. For et studio som spesialserer seg på AAA-spill som tar veldig mange år å utvikle med store budsjett, så er det svært viktig at de retter opp i dette.

Annonse
“Vi ønsker uten tvil å fikse spillet, vi lovte spillerne noe, og vi kommer til å holde det vi lover”.

For digitale versjoner, som Steam, kan man ofte spille et par timer og likevel be om pengene tilbake. Er du så misfornøyd at du har bedt om pengene tilbake?CDPR

Kilder:
Reddit
Games Radar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse