Annonse


Innrømmer Cyberpunk 2077 ikke er bra nok, aksepterer refusjon

CD Project Red innrømmer at Playstation 4 og Xbox One-versjonene ikke er bra nok.

CD Project unnskylder at de ikke viste frem PS4- og Xbox-gameplay

Det er nettopp disse konsollene som sliter noe veldig med det grafisk krevende spillet, som visstnok ser bra ut på de nye konsollene og på PC, men som også på moderne maskinvare også har veldig mange feil: personer uten ansikt, NPC-er i T-posisjon og mye mer.

CD Project Red skriver at de beklager de ikke viste spillet på forrige generasjons-konsoller (vel, nå vet vi hvorfor), og mener sågar at “vi burde ha brukt mer tid på å få spillet til å kjøre bedre på PS4 og Xbox One”. Ja, det gir jo mening fordi dette er er de to konsollene som uten tvil har flest kjøpere og potensielle kunder.

Du kan få pengene tilbake

Videre prøver studioet å forsikre om at de jobber med å fikse flere feil, og at det skal slippes nok en oppdatering innen syv dager.

Annonse


Videre er planen etter julen å lansere en stor oppdatering i januar og en i februar. CDPR sier de sal avsløre hva oppdateringene gjør før de lanseres.

“Oppdateringene kommer ikke til å gjøre at spillet ser ut som det kjører på next-gen-konsoller, men det vil være nærmere denne opplevelsen enn det er nå.”

På tampen av skrivet sier selskapet at de håper du gir dem en sjanse, men om ikke, så kan du få spillet refundert på PSN eller Xbox. Om du har en fysisk kopi ber de deg kontakte butikken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse