Hvilken iOS 14.3-feil fant Apple som de plutselig måtte rette?

ios143airpodsmax
iOS 14.3 må lanseres 15. desember eller tidligere. iOS 14.2 støtter nemlig ikke AirPods Max som lanseres på tirsdag.

Apple har lansert RC2 av iOS 14.3 kun dager etter lanseringen av den første lanseringskanditaten som er veldig nærme lansering.

Vår iPhone 12 Pro sliter med batterilevetiden – gjør din?

Selskapet må få ut versjonen, og det helst før 15. desember da det er AirPods Max-lanseringsdagen – 14.3 legger til støtte for Apples dyre hodetelefoner som vi allerede vet endel om hva anmelderne mener om.

Apple har samtidig lansert den første macOS Big Sur 11.1 i RC1-versjon.

Det er usikkert hva Apple plutselig fant som de måtte rette, og vi tviler på at det fikser batteriproblemene en rekke eiere opplever, inkludert vår iPhone 12 Pro testmodell. iOS 14.2 ser ut til å ha introdusert blant annet for kjapp utlading ved dvale, og vår 14.3 RC-installasjon ser ikke ut til å hjelpe med å forlenge batterilevetiden: vi må nå ofte lade klokka 18:00. Vi prøver med RC2.

Annonse
Vi tester AirPods Max, forhåpentligvis fra 15. desember.
Annonse
Annonse