Annonse


Dette mener de om Apples spinndyre AirPods Max

Spiller AirPods Max bra? Er det gode å ha på, og hvordan er ANC-en? Vi har mange spørsmål, og noen svar allerede.

AirPods Max får positiv førsteomtale

Vi skal selvsagt gjøre oss opp vår egen mening for å finne ut om disse knuser produkter til halve prisen (noe de bør), men allerede nå har vi fått en pekepinn på hva disse gjør bra.

Det er ofte hodetelefon-produsenter tenker så mye på lydkvalitet at de glemmer komfort, men dette ser det ut til at Apple tar meget seriøst med AirPods Max.

CNBC avslører at “jeg brukte AirPods Max i flere timer og de er super-komfortable med et materiale på topp som puster og som ikke medførte at jeg startet å svette. Jeg elsker ørekoppene også, som har masse plass og omkranser ørene.”

Annonse


En kuriøs greie er at det ikke finnes noen på-knapp: de sover av seg selv, og merk at de bruker strøm om du ikke plasserer dem i den medfølgende “Smart Case”.

Lydkvaliteten skal være meget bra

The Verge er imponerte over lydkvaliteten:

“Det har vært moro å lytte med disse: de leverer et klart lydbilde med et videre lyttebilde enn mine Sony-hodetelefoner, og uten skurring selv med maks volum”.

Avisen konkluderer med at lyden er mer enn god nok til å rettferdige gjøre prisen, men husk at de er en god del rimeligere i USA: rundt 5200 kroner inkl. avgifter sammenlignet med 6990 kroner i Norge.

Hva med ANC-en? Også den er bra:

Cnet mener at de faktisk er litt bedre enn Sony sine WH-1000XM4 (som vi belønnet med 9 av 10 i vår test).

Det høres ut som at Apple går for et nøyaktig lydbilde uten for mye bass.

TechCrunch synes de tar seg utrolig godt ut: “De ser rett og slett fantastiske ut, inkludert ørekoppene. Bøylen er utrolig stødig og nettingen føles ut som et dyrt møbel.”

Det mest negative vi har lest så langt, foruten prisen, er at disse tunge (386 g – 100g mer enn Beats).

“Det e en tradeoff her og det er at disse er tunge. Om du ikke liker tunge hodetelefoner, er ikke disse for deg. De er rett og slett intense og krever at man sitter og lytter – om man går rundt med dem og bøyer seg ned, har de en tendens til å falle av fremover.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse