Bestiller du iPhone 12 Pro Max må du nok smøre deg med tålmodighet. (Ill: Apple.)

Annonse


Apple sliter med å levere nok iPhones

I USA er ventetiden fra man bestiller en iPhone 12 Pro til man mottar telefonen i posten, 27 dager. For 12 Pro Max er ventetiden 23 dager. Og tallene ser ut til å være oppadgående.

iPhone 12 Mini mindre populær?

iPhone 12 og 12 Mini ser derimot ut til å være lettere å få tak i. I Kina tar det 33 og 29 dager å få tak i iPhone 12 Pro og 12 Pro Max, mens 12 og 12 Mini er nede i én og fire dager.

Tallene er omtrent like for Tyskland og Storbritannia.

Her i Norge opplyser Telia at ventetiden på iPhone 12 er mellom noen dager og fire uker avhengig av konfigrasjon. iPhone 12 Pro ser derimot ut til å ville ta mellom tre og syv uker dersom du bestiller idag.

Det virker med andre ord som at etterspørselen for iPhone 12-serien verden over er større enn det Apple har planlagt for. Men selskapet er som vi vet ikke de eneste som sliter med å levere produktene sine i år.

Annonse
Les også:

Men det tyder også på at iPhone 12 og 12 Mini er mindre populære enn storebrødrene 12 Pro og 12 Pro Max.

Selv om Business Insider rapporterer at Apple solgte mellom 1,7 og 2 millioner iPhone 12 den første dagen det var mulig å forhåndsbestille, noe som er langt flere enheter enn det som ble solgt da iPhone 11 ble lansert.

Hva er årsaken?

Er de nye iPhone-modellene mer populære enn det Apple hadde ventet? Eller kjøper forbrukerne mer i år enn tidligere? Vi bruker mer tid på skjermene i år enn noensinne, kanskje det ikke er så merkelig.

Kilder:
Apple Insider
Business Insider
Telia

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse